Swedish House Mafia - Greyhound

Swedish House Mafia

Om Swedish House Mafia

Swedish House Mafia var et producerkollektiv fra Sverige, som bestod af Steve Angello, Sebastian Ingrosso & Axwell. De hittede i 2009 med nummeret "Leave the World Behind", og i 2010 kom One på gaden, der først hittede som instrumental, dernæst blev der udgivet en vokal version hvor Pharrel sang. Denne kom til at hedde One (Your Name). Senere udkom nummreret Miami 2 Ibiza, der ligeledes med One, Hittede. I 2011 blev Save The World udgivet, det blev også et stort hit, og denne blev fulgt op med singlen "Don't you worry child".

De turnerede med deres sidste turne som én gruppe (One Last Tour) i 2012, og i november 2012 afholdt de deres sidste koncert i Danmark, for over 10.000 mennesker i et udsolgt Forum, København. Deres sidste koncert blev i Miami den 24. marts, i forbindelse med Winter Music Conference og Ultra Music Festival. Næsten alle koncerter på deres sidste tourné var udsolgt.

Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.