Notbroken

The Goo Goo Dolls

  • Goo Goo Dolls er et amerikansk rock band, der blev dannet i 1987 i Buffalo, New York af John Rzeznik og Robby Takac. I 2009 havde Goo Goo Dolls solgt mere end ni million plader alene i USA.

    Bandet har gennem tiderne haft skiftende besætning.

    Det selvbetitlede debutalbum Goo Goo Dolls udkom i 1987 på Mercenary Records. Gruppens andet album Jed udkom 1989.

    Gruppen er især kendt for hittet "Iris" fra soundtracket City of Angels: Music from the Motion Picture til filmen City of Angels fra 1998.

    Diskografi

    • 1987 Goo Goo Dolls
    • 1989 Jed'
    • 1990 Hold Me Up
    • 1993 Superstar Car Wash
    • 1995 A Boy Named Goo
    • 1998 Dizzy Up the Girl
    • 2002 Gutterflower
    • 2006 Let Love In
    • 2010 Something for the Rest of Us
    • 2013 Magnetic

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.