Fall For Your Type

Jamie Foxx featuring Drake

  • Jamie Foxx (født Eric Marlon Bishop den 13. december 1967 i Terrell, Texas) er en amerikansk Oscar-belønnet skuespiller, Grammy-nomineret pianist og komiker. Desuden er han R&B-sanger og har solgt flere platinplader. Han vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for portrætteringen af musikeren Ray Charles i filmen Ray (2004).

    Filmografi

    • Coming to America (1988) (statist, står ikke på listen over medvirkende)
    • Toys (1992)
    • Straight from the Foxxhole (1993)
    • The Truth About Cats & Dogs (1996)
    • The Great White Hype (1996)
    • Booty Call (1997)
    • Held Up (1999)
    • Any Given Sunday (1999)
    • All Jokes Aside (2000) (dokumentar)
    • Bait (2000)
    • Ali (2001)
    • I Might Need Security (2002)
    • Shade (2003)
    • Redemption: The Stan Tookie Williams Story (2004)
    • Breakin' All the Rules (2004)
    • Collateral (2004) – Oscarnominering for bedste mandlige birolle
    • Ray (2004) – Modtog en Oscar for bedste mandlige hovedrolle
    • Stealth (2005)
    • Jarhead (2005)
    • Miami Vice (2006)
    • Dreamgirls (2006)
    • The Soloist (2008/2009)
    • The Kingdom (2007)
    • Damage Control (2007)
    • Django (2013)
    • White House Down (2013)
    • The Amazing Spider-Man 2 (2014)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.