Saving Power

Unleashed

  • Unleashed er et svensk dødsmetal-band, som blev dannet i 1989 af Johnny Hedlund efter han forlod Nihilist. Dismember er et af de eneste dødsmetal-bands, der er kendt for at skrive sangtekster om skandinaviske vikinge historier.

    Medlemmer

    Nuværende medlemmer

    • Johnny Hedlund – Vokal, bas (1989–)
    • Fredrik Folkare – Lead guitar (1997–)
    • Tomas Måsgard – Rytmeguitar (1989–)
    • Anders Schultz – Trommer (1989–)

    Tidligere medlemmer

    • Fredrik Lindgren – Guitar (1989–1995)

    Diskografi

    Studiealbum

    • 1991: Where No Life Dwells
    • 1992: Shadows in the Deep
    • 1993: Across the Open Sea
    • 1995: Victory
    • 1997: Warrior
    • 2002: Hell's Unleashed
    • 2004: Sworn Allegiance
    • 2006: Midvinterblot
    • 2008: Hammer Battalion

    Ep'er og singler

    • 1991: ...And the Laughter Has Died

    Live albums

    • 1993: Live in Vienna '93
    • 1996: Eastern Blood Hail to Poland

    Bokssæt

    • 2003: ...And We Shall Triumph in Victory
    • 2008: Immortal Glory (The Complete Century Media Years)

    Eksterne henvisninger

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.