What Makes You Beautiful

One Direction

 • One Direction er et britisk-irsk boy band som består af medlemmerne Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson. De skrev kontrakt med Simon Cowell's pladeselskab Syco Records,

  I november 2011 udgav One Direction deres debutalbum Up All Night, hvilket blev det hurtigst-sælgende debutalbum i Storbritannien i 2011.

  One Direction er blevet beskrevet som gnisten i genopblusningen af boy band-konceptet, og udgør den nye "Britiske Invasion" i USA. I juni 2012, udtalte Nick Gatfield, formand og administrerende direktørfor Sony Music Entertainment UK, at One Direction havde en markedsværdi på $50 millioner. Deres arbejde har indbragt dem flere priser og nomineringer modtaget af One Direction|priser og nomineringer. One Direction har støttet forskellige velgørende organisationer og fonde, og har skrevet kontrakt med Pokémon, Nokia, HarperCollins og Hasbro. De optrådte også som sig selv i iCarly-episoden "iGo One Direction" (2012).

  Historie

  2012–nu: Unavngivet andet album og verdensturné

  I maj 2012 begyndte One Direction at indspille deres andet studiealbum i Sverige.

  One Directions verdensturné er sat til at begynde i februar 2013. Albummet hedder Take Me Home og udkommer d. 12 november 2012

  Medlemmer

  Niall Horan

  Niall James Horan, født 13. september 1993 (21 år), er fra Mullingar, County Westmeath, Irland, og er søn af mor Maura Gallagher og far Bobby Horan.

  Under auditionen til The X Factor, sagde han "jeg er 16 og jeg ønsker at blive et stort navn ligesom Beyoncé og Justin Bieber,". "Jeg er blevet sammenlignet med ham et par gange, og jeg synes ikke, at det er nogen dårlig sammenligning. Jeg ønsker at optræde, på udsolgte stadions, lave et album og arbejde sammen med nogle af de bedste musikere i verden."

  Liam Payne

  Liam James Payne

  Payne gik til sin første audition på The X Factor's, sæson 5 i 2008 da han var fjorten. Han fik foretræde for dommerne, men Simon Cowell mente ikke at han var klar til konkurrencen og bad ham om at komme igen om 2 år. Payne citerede Justin Timberlake som en af sine største inspirationer. Han har også udtalt at han henter inspiration fra Take That-medlemmet Gary Barlow under sine optrædener.

  Harry Styles

  Harry Edward Styles, født 1. februar 1994 (21 år)

  Som barn elskede Harry at synge, og et af hans store idoler var Elvis Presley. Han har også citeret Presley som inspirationen, der startede hans musikalske karriere. Styles har dog også nævnt nuværende musikere, som han beundrede og har været inspireret af så som, Foster the People, Coldplay og Kings of Leon. "Vi ville have lidt tungere guitarer, og større trommer, fordi det giver en mere levende fornemmelse. Og det er det, vi godt kan lide at lave," sagde Styles om gruppens næste album. "Fordi vi bare er 18 år gamle, er det vigtigt at vi kan selv synes om det, vi laver. Det ville ikke være godt, hvis vi ikke nød det vi lavede, og hvad vi er."

  Det var Harry der fandt på bandets navn 'One Direction'.

  Louis Tomlinson

  Louis William Tomlinson, født Louis Troy Austin, født 24. december 1991 (23 år) er søn af Johannah Poultson og Troy Austin. Hans forældre blev skilt da Louis var ung, og han tog sin stedfars navn Tomlinson. Tomlinson er fra Doncaster, South Yorkshire, England. Før X factor, var han elev på Hall Cross School i byen Doncaster. Louis Tomlinsons audition blev først vist efter konkurrencen var slut i det tilhørende The Xtra Factor. Louis er i et forhold med Eleanor Calder. Han har fire små søskende ved navn Charlotte og Felicity samt tvillingerne Daisy og Phoebe. To af hans søskende havde roller som babyer i tv-serien 'Fat Friends'. Tomlinson citerer Robbie Williams som sit største idol og den, der har haft mest indflydelse på ham. I et interview med Now Magazine, udtalte han: "Jeg har altid elsket Han er bare så fræk, han kan slippe af sted med hvad som helst. Hans forestillinger er utrolige..." Han beundrer også musikeren Ed Sheeran.

  Tidligere medlemmer

  Zayn Malik

  Zain Javadd "Zayn" Malik

  Under auditionen til X Factor, sagde Malik, "Jeg var altid på udkig efter en oplevelse". Han nævnte urban musik som en del af sin inspiration. Da han var barn, elskede han R&B og rap.. Dette startede som et rygte, da Edwards blev set med en opmærksomhedsvækkende ring til One Direction-filmen "This is Us" premiere.

  Diskografi

  • Up All Night (2011)
  • Take Me Home (2012)
  • Midnight Memories (2013)
  • Four (2014)

  Turnéer

  • Up All Night Tour (2011—12)
  • Take Me Home Tour (2013)
  • Where We Are Tour (2014)
  • On the Road Again Tour (2015)

  Publikationer

  • One Direction: Forever Young, HarperCollins (17. februar, 2011) ISBN 978-0-00-743230-1 (Engelsk)
  • One Direction: The Official Annual 2012, HarperCollins (1. september, 2011) ISBN 978-0-00-743625-5 (Engelsk)
  • Dare to Dream: Life as One Direction, HarperCollins (15. september, 2011) ISBN 978-0-00-744439-7 (Engelsk)

  Eksterne henvisninger

  Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.