Lara Fabian

  • Lara Fabian er en belgisk frankofon singer-songwriter. Hun er født 9. januar 1970 (45 år) i Etterbeek i Belgien som Lara Crokaert.

    Diskografi

    Studiealbums

    • 1991 : Lara Fabian
    • 1994 : Carpe Diem (med Je suis malade)
    • 1996 : Pure
    • 1999 : Lara Fabian (album på engelsk)
    • 2001 : Nue
    • 2004 : A Wonderful Life (album på engelsk)
    • 2005 : 9
    • 2009 : Toutes les femmes en moi (En hyldest til de frankofone sangerinder som Françoise Hardy, Édith Piaf, Catherine Lara[1])
    • 2009 : Every Woman In Me (en hyldes til de anglofoen sangerinder som Barbra Streisand, Annie Lennox, Sarah McLachlan[2])
    • 2010 : Mademoiselle Zhivago (med den russiske komponist Igor Krutoj)
    • 2012 : Le secret

    Livealbums

    • 1998 : Lara Fabian Live 98 (med Requiem pour un fou med Johnny Hallyday)
    • 2002 : Live 2002
    • 2003 : Lara Fabian : Live En Toute Intimité
    • 2006 : Un Regard 9 – Live

    Sangskriver

    Lara har skrevet omkring 56 sange til sine egne albums, men derudover har hun skrevet sange til andre sangere deriblandt:

    • Inévitablement til Nolwenn Leroy
    • De la Peau til Sandy Valentino
    • Dis-moi que tu m’aimes til Chimène Badi
    • Donne til Myriam Abel
    • Faire semblant til Cristina Marocco
    • Avant til Daniel Lévi
    • Je me pardonne til Rick Allison

    Eksterne henvisninger

    Kilder

    Teksten er under licens fra "Creative Commons Attribution/Share Alike ". Yderligere vilkår kan gælde. Se Creative Commons site for flere detaljer. Oprindelig forfatter til den ovenstående tekst.