MTV Meets: Gallant

Se vores interview med den Grammy-nominerede R&B-sanger.

Den 24-årige amerikanske R&B-sanger og -sangskriver Christopher Gallant står over for sit store gennembrud med en Grammy-nominering for debutalbummet ‘Ology’ fra 2016.

Gallant voksede op i Columbia og har siden han var barn forfulgt drømmen om en musikkarriere. Hver dag efter skole rodede han med sin computer og lavede sange inspireret af alt fra 90’er R&B til klassisk jazz og blues. Istedet for at skrive dagbog, blev det i musikken, han samlede sine tanker og følelser.

“Jeg brugte musikken som en vej til at lære mere om mig selv,” forklarer han.

Det er bevægelser, der driver hans musik, som et pendul, der svinger frem og tilbage mellem genrer, egne erfaringer og påvirkninger. Det er den unikke kombination af vokal akrobatik og lydenes uforudsigelighed, som tiltrækker international anerkendelse og en voksende fanbase.

Imens Gallant fortsætter sin søgen, efterlader han en besked på vejen. “Hvis folk kan høre, at jeg ikke gør det her for at pleje et ego eller andres interesser, har jeg nået, hvad jeg ville.”

“Jeg bruger musikken som en vej til selvindsigt. Hvis mine sange hjælper nogen med at opnå det samme eller se, at kunst kan hjælpe os med at forbedre os selv, vil jeg være beæret.”

Se hele interviewet i MTV Meets: Gallant for oven!

Mandag, 06. Februar 2017