Christopher om sin nye video

“Min spritnye video til sangen Mine, Mine, Mine er skudt rundt omkring i LA Californien."

“Min spritnye video til sangen Mine, Mine, Mine er skudt rundt omkring i LA Californien. Vi optog en stor del af scenerne i en privat lejlighed, vi havde lånt, og en masse af scenerne på en fantastisk strand, der hedder Hermosa Beach,” fortæller det 20-årige danske stjerneskud Christopher om optagelserne.

“Pigen i videoen hedder Natasja, og hun er en dansk pige på 20 år, som har boet i LA, siden hun var 17. Hun havde lavet en masse skuespil før og var helt med på, at startscenen i videoen skulle være et kæmpe skænderi mellem os to. Hun var pissedygtig og professionel – og jeg blev helt bange, da hun kom løbende imod mig med mord i øjnene første gang, vi skød scenen.”

Christophers medskuespiller i musikvideoen er dog ikke det eneste, der begejstrede ham:“Det var vidunderligt at køre rundt i LA fra det ene fantastiske spot til det andet, og det var blændende vejr, med sol fra en skyfri himmel, begge dage vi optog. Det var bare en fantastisk oplevelse at skyde den her video – og jeg er virkelig virkelig glad og tilfreds med resultatet.”

Fortæl MTV Danmark på Facebook:

Hvad synes du om Christophers nye musikvideo Mine, Mine, Mine?

Tags: Christopher, Mine, Mine, MIne, musikvideo, video

Torsdag, 26. April 2012