Snooki – gravid OG forlovet

Rygterne har svirret, men nu er der altså ingen tvivl. Snooki fra MTVs populære Jersey Shore er både gravid og har forlovet sig med kæresten. ”Vi kan officielt bekræfte, at Nicole ’Snooki’ Polizzi er gravid og forlovet med sin kæreste Jionni LaValle,” har hendes talsperson meddelt, som også har tilføjet, at ”Nicole er begejstret for endelig at kunne dele de glædelige nyheder med sine fans.”

(Gen) oplev nogle af Snookis mest uforglemmelige citater og øjeblikke fra Jersey Shore lige her!
Snooki begyndte at date Jionni LaValle for et halvt år siden, og nu kan hun altså både flashe en stor fed forlovelsesring og en voksende mave. ”Vi ønsker Nicole en sund og lykkelig graviditet og siger tillykke med hendes forlovelse,” har en talsmand for MTV meddelt. ”Vi støtter hende, mens hun begynder dette nye kapitel i sit liv,” lyder det.For tiden filmer Snookie sammen med bedste-veninden JWoww fra Jersey Shore – de to har nemlig fået deres helt eget MTV-show, Shore. Mens vi alle spændte venter på resultatet, er det jo top fedt, at 5. sæson af Jersey Shore har premiere på MTV allerede d. 18. marts kl. 22:00.

 
”Vi kan officielt bekræfte, at Nicole ’Snooki’ Polizzi er gravid og forlovet med sin kæreste Jionni LaValle,” har hendes talsperson meddelt, som har tilføjet; ”Nicole er begejstret for endelig at kunne dele de glædelige nyheder med sine fans.”

 
 
(Gen) oplev nogle af Snookis mest uforglemmelige citater og øjeblikke fra Jersey Shore lige her!
 
 

 
24-årige Snooki begyndte at date Jionni LaValle for et halvt år siden, og nu kan hun altså både flashe en stor fed forlovelsesring og en voksende mave.

 
”Vi ønsker Nicole en sund og lykkelig graviditet og siger tillykke med hendes forlovelse,” har en talsmand for MTV meddelt. ”Vi støtter hende, mens hun begynder dette nye kapitel i sit liv,” lyder det.

 
For tiden filmer Snookie sammen med bedste-veninden JWoww fra Jersey Shore – de to har nemlig fået deres helt eget MTV-show, Shore. Mens du går og glæder dig til resultatet, kan du jo glæde dig top meget over, at 5. sæson af Jersey Shore snart har premier på MTV d. 18. marts kl. 22:00 – gå ikke glip af det!

Onsdag, 07. Marts 2012