Robert Pattinson – We love you

Klokken var 5.30 fredag morgen, rundt i byen var nogle på vej hjem fra nattens festligheder, men ude ved Nordisk Film, stod 50 spændte og overraskende friske piger – alle klar til 10 timers bustur for at møde deres store idoler Robert Pattinson og Ashley Greene.

MTVs fire vindere Julie, Line, Emilia og Fie var klar med bøger, billeder, kamera og en kæmpe portion entusiasme, dette var dagen de længe havde ventet på, dagen hvor endnu en autograf fra det legendariske Twilight-crew skulle indhentes.

Ved ankomsten til Stockholm, var humøret højt i hele bussen. Make-uppen blev lagt med stor koncentration, og pigerne var allerede dér begyndt at skrige for fuld lunge.

Se hvordan turen gik her:

Efter meget lang ventetid og uendelig mange skrig, kunne det store show gå i gang, og det bød på nye og usete klip fra filmen, og fra bryllupsnatten mellem Edward og Bella. Endelig kom tidspunktet hvor Robert Pattinson og Ashley Greene indtog scenen. Skrig, råb, blod, sved og tårer fyldte den store arena. ”Robert, we love you, we love you so much Robert!”

Få et indtryk af hvor vildt det var til faneventet!

På trods af at der foregik interview på scenen, var det svært at høre hvad der blev svaret, da 10.000 pige-drømme gik i opfyldelse og blev forløst i hvinen, skrig, råb, gråd og glæde. Der var stor kamp og konkurrence om at få autografer fra de to Twilight-stjerner, men heldigvis fik MTVs fire vindere hvad de kom efter. Team-Edward pigerne fik deres autograf, og de fik billedet med manden der er så fantastisk i den film de holder allermest af. Og selvom turen var lang er der ingen tvivl – det var det hele værd!

The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1, har premiere i Danmark den 17. november, og som Robert Pattinson og Ashley Greene selv udtalte, er det nok den mest romantiske film hidtil, hvor Bella og Edwards kærlighed for alvor får lov til at blomstre efter brylluppet.

Følg med i hvad der sker med Twilight i Danmark, på Twilight Danmarks Facebookside.

Søndag, 30. Oktober 2011