Justin Timberlake er blevet matchmaker

Det forlyder nemlig, at sanger-skuespiller-model-danser Justin Timberlake nu også kan skrive ”Kirsten Giftekniv” på sit CV. Den 30-årige Justin har simpelthen sat sig for at finde en ny mand til kollegaen George Michael, som i sidste måned erklærede, at han og hans kæreste Kenny Goss desværre er gået fra hinanden.

Justin var mødt op på første række, da George gav koncert i Royal Albert Hall i London i weekenden, og efterfølgende mødtes de to superstjerner til et afterparty for at skåle i champagne og udveksle et par venlige ord.
Justin er eftersigende selv i et on/off-forhold med skuespillerinden Jessica Biel, og han kunne derfor udtrykke stor medfølelse, da han ”…ved præcis hvordan George har det, efter at være gået fra Kenny”. Timberlake spurgte derfor angiveligt meget til, hvilken type Hr. Michael går efter, og om der var nogle særlige, han kunne tænke sig at blive introduceret for. Se dét er en sand ven!
Masser af flotte fyre sværmede ellers om George den aften, men han havde simpelthen for travlt med at tale med sin nye matchmaker, og der var derfor flere, der misforstod situationen og troede, at Justin var den 48-årige sangers nye romance. Der var endda en af de tilstedeværende, som antog, at Justin ”bare var ude efter George’ penge”, og han truede derfor Justin med at ”de vist liiiige skulle tale sammen et øjeblik”. Uh sikke et drama!?
Aftenen endte dog stille og roligt med, at de to musikere udvekslede numre, så de om ikke andet kunne arrangere et fremtidigt musiksamarbejde.

Det skal blive spændende, om JT finder en passende ny kæreste til sin ven. Vi her på MTV ønsker i hvert fald begge herrer held og lykke med kærligheden!

Søndag, 30. Oktober 2011