L.O.C. optræder til MTV EMA Pre-Party

Med kun en uge til MTV EMA Pre-Party har listen over de optrædende stadig vokseværk. I dag kan MTV afsløre, at selveste L.O.C. lægger vejen forbi Øksnehallen og giver en eksklusiv optræden sammen med Rune RK.

L.O.C. er blandt de nominerede i EMA-kategorien ’Best Danish Act’ og er lige nu aktuel med singlen ’Langt Ude’ fra albummet Libertiner, der er ugens Fresh på MTV. Selvom det ikke blev L.O.C., der løb med prisen for ’Best Danish Act’ i år, har 2011 været et yderst succesfuldt år for den melakolske rapper. Med hits som ’Ung For Evigt’ og ’Momentet’ har L.O.C. lagt de danske fans ned, og så stod rapperen bag årets nok mest pakkede koncert med 60.000 tilskuere foran Roskilde Festivals Orange Scene.

MTV EMA Pre-Party finder sted onsdag den 2. november i Øksnehallen og byder udover L.O.C. på eksklusive optrædender med ’Best Danish Act’-vinderen Medina, Rasmus Seebach, Nik & Jay, Rune RK, britiske Pixie Lott og den debuterende danske sanger Christopher. Og selvfølgelig er der ingen fest uden de rigtige DJ’s. Svendstrup & Vendelboe sørger derfor for at sætte den rette feststemning med special guests som bl.a. Outlandish, Karen og Electric Lady Lab.

Billetter til MTV EMA Pre-Party kan stadig købes for kun 125. kr (inkl. gebyr) via Billetlugen – men skynd dig!

Ved køb af billet deltager du samtidig i lodtrækningen om en tur for to personer til 2011 MTV EMA i Belfast.

Og tilbage er der vist kun at give ordet til L.O.C. selv…

Tirsdag, 25. Oktober 2011