Vi har brug for DIG til MTV EMA 2017

MTV Breaks søger nye talenter!

Har du hvad det kræver at blive en del af et af årets største musikevents?

Well, nu får du chancen for at vise det!

MTV EMA kommer til London den 12. november 2017 med det største show til dato, og MTV Breaks er på udkig efter nye talenter, der få det hele til at ske.

VI SØGER:

En fotograf
En kostumedesigner
En social media-rapporter
En grafisk designer

Udover chancen for at vise dine talenter frem til MTV EMA 2017, får vinderen også:

- En fantastisk mentor, som vil være der til at give støtte under eventet og til opfølgende sessions efter.
- Deres arbejde vist på MTV
- Fly og hotel i London

Læs mere om hver område og få info om, hvordan du deltager herunder.

Send dit bidrag inden den 22. september for at komme med!

Læs vilkår og betingelser her!

FOTOGRAF

Er du vild med kameraer og elsker at tage billeder? Vi søger en fantastisk fotograf til at joine os i London og fange de hotteste øjeblikke i billeder fra EMA’s røde løber og andre MTV Breaks-aktiviteter.

Sådan deltager du: Vi vil gerne se, hvor god du er til at fange den hurtige og hektiske action på den røde løber til EMA. Så for at deltage, skal du tage et billede af action eller bevægelse, uploade det på Instagram og tagge det #MTVBreaksPhotographer.

Husk at vi ikke kan se dit billede, hvis din profil er hemmelig. En gruppe vil udvælges til at gå videre til anden runde, hvor vi vil høre nærmere om din fotografering.

KOSTUMEDESIGNER

Vi leder efter en talentfuld kostumedesigner til at arbejde for os backstage med vores fantastiske EMA-designteam. Du vil blive del af et af de mest kreative hold i branchen, hvor du er med til at brainstorme idéer til outfits og er med til at skabe kostumerne til showet.

Sådan deltager du: Vi vil gerne se dine visioner og talenter for at lave kostumer. For at deltage, skal du uploade et billede på Instagram af det bedste kostume, du nogensinde har designet eller skabt. Husk at bruge hashtagget #MTVBreaksCostume.

Husk at vi ikke kan se dit billede, hvis din profil er hemmelig. En gruppe vil udvælges til at gå videre til anden runde, hvor vi vil tage kontakt med et nyt designbrief.

SOCIAL MEDIA-REPORTER

Hvis du er en social media-superstar med talent for at fange de bedste og mest deleværdige øjeblikke, er det dig vi mangler som vores social media-reporter.

Vi leder efter en, som kan bringe buzzen fra EMA-oplevelsen videre til fans over hele verden ved at spotte, fange og dele de mest opsigtsvækkende øjeblikke fra backstage.

Det er vigtigt at forstå, hvad MTV’s fans går op i og at være ekspert til at skabe fantastisk indhold med din telefon.

Sådan deltager du: Opsummer det bedste øjeblik fra din dag i en 30 sekunder lang video på Instagram. Upload den på din profil med hashtagget #MTVBreaksSocial.

Husk at vi ikke kan se dit billede, hvis din profil er hemmelig. En gruppe vil udvælges til at gå videre til anden runde, hvor vi vil tage kontakt og høre mere om, hvorfor du skal være vores reporter.

GRAFISK DESIGNER

Har du et øje for design, som kan tilføje et ekstra element af awesome til EMA?

Vi leder efter en, som kan hjælpe EMA’s grafiske team inden og under eventet med at vække showet til live.

Denne mulighed handler om at skabe det vildeste grafiske design og arbejde på, hvordan det vil spille bedst på kamera. Du skal være til rådighed i oktober til at arbejde på idéer med holdet over e-mail og hjælpe med at få det hele til at ske i weekenden under eventet.

Sådan deltager du: Vi vil gerne se, hvad du ville have gjort, hvis du skulle designe årets vinderkuvert. Vis os, hvordan kuverten ville se ud i dit design og post det på Instagram med hashtagget #MTVBreaksDesigner.

Husk at vi ikke kan se dit billede, hvis din profil er hemmelig. En gruppe vil udvælges til at gå videre til anden runde, hvor vi vil tage kontakt med et nyt designbrief.

Kjolen i tv-reklamen er designet af Pop Zheng Email // Instagram

Fredag, 25. August 2017