Når lejren er god er alting godt

Blomstrede lejre, danselejre, franske lejre og ganske enkelt bare rodede lejre. Roskilde har dem alle, men ens for alle lejre er, at når bare solen skinner, så er der garanti for en god stemning på camp-arealet.

Første stop på turen bød på Camp Swægger + Krüst, der kunne prale af festivalens nok mest effektive ølkøler – et meget dybt hul i jorden. Og hvad hører bedre til et ølhul end kulørte lamper, hyggelige tæpper og selvfølgelig det famøse Skagens-maleri? Beboerne i Camp Swægger + Krüst havde bestemt gjort sit for at skabe en lille oase på festivalen.

Camp Lygten var derimod gået hele vejen og havde lavet en multi krops-og-øl-køler – også kaldet et børnebasin med vand i. De gæve jyder fra Esbjerg kunne desuden fortælle, at der foruden øl og varme kroppe selvfølgelig altid også var plads til dejlige damer i det lille basin. Og den invitation er hermed givet videre.

Ikke langt fra Camp Lygten havde Camp Pirates After Dag lagt deres skib i havn med en ægte polka/pirat camp, for som alle ved elsker pirater jo polka. Eller det ved vi, på MTV, i hvert fald nu.

Til sidst men ikke mindst tog Camp Læger Uden Skrubler sig kærligt af gæsterne med solcreme om dagen og kølende aloe vera om aftenen. Hos lægerne var der udviklet et ganske specielt øl-system, som var så specielt, at vi på MTV faktisk ikke fattede noget af det. Eller også var det bare fordi, vi blev distraheret af et foredrag om den kvindelige orgasme, der fandt sted i baggrunden. Den slags skal skrubbeløse læger jo også tage sig af.

Vi på MTV sender varme tanker og den dybeste respekt til alle de flotte lejre. Tak fordi I gør festivalen til et lidt sjovere sted at være.

Se galleriet med de flotte lejre og ølkølere her.

Du kan se dagens galleri med de flotte lejre, ølkølere og meget andet på vores Roskilde site, hvor vi dagligt vil lægge billeder, artikler sjove indslag og interviews med artisterne op. Se dagens galleri HER!

Onsdag, 29. Juni 2011