MTV Push: SZA

Den amerikanske sangerinde SRA er septembers MTV Push!

SZA, eller Solána Rowe som den amerikanska sangerinde rigtigt hedder, voksede op i New Jersey, hvor hun blev inspireret af alt fra klassisk musik til avantgarde-jazz og hiphop.

“Jeg er opdraget med en masse John Coltrane, Satchmo, Miles Davis, Billy Holiday og Björk og blev som voksen besat af alt med Wu-Tang,” fortæller SZA. “En ting, jeg altid har beundret, er deres evne til at male scener med deres lyde. Når jeg skriver, lader jeg som regel beatet fylde mit humør og mine tanker; det styrer hver scene og design i sangene, resten er sekundært.”

I 2013 skrev hun pladekontrakt med Top Dawg Entertainment in 2013 og blev dermed den første kvindelige kunstner på pladeselskabet. Med udgivelsen af hendes anmelderroste album Ctrl i 2017, har SZA siden slået sig fast som et navn på musikscenen.

Med de tre store singler Love Galore (featuring Travis Scott), Broken Clocks og Drew Barrymore (med den rigtige Drew Barrymore i musikvideoen), er Ctrl et af årets store albums og har også ført til en VMA-nominering for Best New Artist.

Det har været et fantastisk år for SZA med meget mere i vente, og vi er glade for at kunne præsentere hende som månedens MTV Push!

Følg med hele september på push.mtv.tv for flere eksklusive klip og interviews med SZA.

Mandag, 04. September 2017

Musicvideos