It’s happening! MTV lancerer Club MTV i Norden

Det populære event kommer til Danmark!

MTV lancerer eventkonceptet Club MTV i Norden i løbet af 2017 og 2018.

Club MTV er allerede et etableret koncept, som første gang blev introduceret i England i 2013. Nu rammer vi de danske klubber med en række spektakulære fester fra oktober og frem til februar 2018!

Club MTV præsenteres i Danmark af Absolut Vodka, der vil være med til at gøre klubaftenerne til noget helt særligt. Desuden har vi teamet op med den legendariske DJ duo TooManyLeftHands, der garanterer at levere en fest ud over det sædvanlige.

Følg med på www.mtv.dk/clubmtv og på Club MTV’s officielle Facebookside, så du kan holde dig opdateret om, hvornår Club MTV rammer en by nær dig!

Om Club MTV:
Club MTV blev startet i 2013, og siden da har der været over 400 events verden over i blandt andet England, Australien, Kroatien og Malta. Eventkonceptet startede på klubberne og bredte sig hurtigt til festivaler og tv som MTV’s nye stemme for dance music. Eventen kører nu på femte år med en masse spændende nye projekter blandt andet lanceringen af Club MTV i Norden. I løbet af 2018 vil Club MTV ramme klubber i både Danmark, Sverige, Norge og Finland med fester der er langt ud over den sædvanlige klubaften.

Fredag, 29. September 2017