Beastie Boy Adam Yauch død

Siden 2009, hvor Yauch fik stillet kræftdiagnosen, har han holdt sig væk fra offentligheden. Også så sent som sidste måned, da Beastie Boys som den tredje rapgruppe nogensinde blev optaget i The Rock And Roll Hall Of Fame – her var det blot de to andre medlemmer, Adam Horovitz og Michael Diamond, som dukkede op og i øvrigt sørgede for at læse en takketale op fra ham.

Adam Yauch blev født I Brooklyn, New York i 1964 og dannede som blot 17-årig den gruppe, der senere gik hen og blev den verdenskendte rap-trio Beastie Boys, der til dato har solgt over 40 millioner albums. Beastie Boys var den første hip hop gruppe, der nogensinde formåede at toppe Billboard 200 i USA og er blevet hædret med et utal af priser – herunder bl.a. også MTVs Video Vanguard Lifetime Achievement award.

Adam Yauch blev ikke kun kendt som talentfuld musiker, men også som menneskerettighedsaktivist og i øvrigt passioneret filmmager. Han efterlader sig sin hustru Dechen, datteren Tenzin Losel og sine forældre Frances og Noel Yauch.

Del din medfølelse og dine minder om den legendariske Beastie Boy på MTV Danmarks Facebook.

Torsdag, 03. Maj 2012