MTV Push: We Don't We

Mød novembers MTV Push!

Why Don't We er et af de mest omtalte nye boybands for tiden.

Gruppen blev dannet i 2016 i Los Angeles og består af Jonah Marais, 19 år, Corbyn Besson, 18 år, Daniel Seavey, 18 år, Jack Avery, 18 år og Zach Herron, 16 år.

Med fire EP’s, inklusiv de seneste udgivelser ‘Invitation’ og ‘Why Don’t We Just’ (der peakede som nummer 1 på Billboard’s Emerging Artist), er det gået stærkt.

De har haft stor succes på YouTube, Spotify og hitlister rundt i verden og haft store udsolgte tours, og er i gang med at slå sig fast som nye superstjerner.

Gruppens medlemmer startede ud som opkommende soloartister, men mødtes på forskellige tours og besluttede at slå deres talenter sammen.

“Idéen blev bragt op for os, og vi tænkte, ‘why don’t we…?’” forklarer Daniel. “Alt i gruppen er foregået meget spontant, selv navnet. Det er vores stil.”

Det seneste år er medlemmerne blevet gode venner og deres ægte sammenhold er synligt i alt, hvad de gør, inklusiv deres harmoniske feel-good-musik og musikvideoerne.

“Vores sange er altid meget positive,” fortæller Daniel. “Det er noget, vi altid sikrer os er en del af det.”

Det er heller ikke nogen overraskelse, at gruppens opløftende humør og smittende sange har tiltrukket en dedikeret fanbase.

Det går meget stærkt for den nye gruppe, men drengene sidder ikke stille. Efter at have skrevet pladekontrakt med Atlantic Records, er de allerede i gang med at sætte sig nye mål og udfordringer. “Vi har nogle store sko, vi skal fylde ud,” siger Jack i forhold til pladeselskabets tidligere kunstnere, “men jeg tror på, vi er klar.”

Why Don’t We er uden tvivl et af de mest interessante unge boybands at holde øje med lige nu, og vi er glade for at kunne præsentere dem som månedens MTV Push.

Følg med hele november for flere eksklusive klip og interviews på push.mtv.tv!

Torsdag, 02. November 2017