Afstemningen til EMA Biggest Fans er åben

Hvem har de største fans - Justin Bieber, Katy Perry, Ariana Grande, Shawn Mendes eller Taylor Swift?

Det er tid til MTV EMA og dermed også tid til at finde ud af, hvem der har de største fans i år — Justin Bieber, Katy Perry, Ariana Grande, Shawn Mendes eller Taylor Swift?

Hele afstemningen foregår over to runder på Twitter og Instagram. Den første runde starter onsdag den 8. november kl. 16:00. Her skal fans vise deres støtte ved at tweete eller poste det hashtag der hører til deres favoritkunstner. Alle hashtags kan findes herunder.

De to kunstnere med flest hashtag-stemmer efter den første runde går videre til anden og sidste runde, som starter lørdag den 11. november kl. 00:00. Fans stemmer ved at bruge kunstnerens hashtag, ligesom i første runde.

Herefter vil det afgøres, hvilken af årets kunstnere, der har de største fans i år!

Vinderen bliver offentliggjort under pre-showet på den røde løber inden MTV EMA den 12. november.

Her er årets officielle hashtags:

#EMABiggestFansJustinBieber
#EMABiggestFansKatyPerry
#EMABiggestFansArianaGrande
#EMABiggestFansShawnMendes
#EMABiggestFansTaylorSwfit

Alle posts på Twitter eller Instagram, som indeholder et af disse hashtags, vil tælle som en stemme. Vær opmærksom på at hashtags i Instagram-kommentarer ikke tæller som stemmer.

Indtil videre har Justins Beliebers vundet Biggest Fans-prisen to gange i 2015 og 2016. Det vil være første gang for Mendes, Swift, Grande og Perry. Vil nogen af dem vælte Bieber i år?

Få svaret om få dage og gå ikke glip af MTV EMA på søndag kl. 20:00 på MTV!

Torsdag, 09. November 2017