MTV Push: Hayley Kiyoko

Mød Hayley Kiyoko, vores MTV Push i april!

Vi er stolte af at præsentere stjerneskuddet Hayley Kiyoko som månedens MTV Push.

Hayley blev født i Los Angeles og blev opdaget af Nickelodeon som 5-årig. Som barn fik hun hovedrollen i flere Scooby-Doo-film og var med i Disneys ‘Wizards of Waverly Place’.

Hendes skuespilkarriere fortsatte med roller i blandt andet ‘The Vampire Diaries’, ‘Insidious 3’ og Netflix-originalen ‘XOXO’.

I 2015 udgav Hayley EP’en ‘This Side of Paradise’ og musikvideoen til en af singlerne, ‘Girls Like Girls’, har nu over 87 millioner visninger på YouTube. Et år senere udkom hendes kritikerroste EP ‘Citrine’.

“Under processen har jeg lært, at det vigtige for mig i virkeligheden er at sige sandheden og skrive musik, som fortæller en historie og samtidig handler om usædvanlige og indimellem tabubelagte emner og temaer i popmusik. På EP’en ‘On This Side of Paradise’, var jeg lidt usikker på, hvor langt jeg ville gå. På denne EP gik jeg hele vejen.”

Hayley Kiyokos første studiealbum ‘Expectations’ udkom den 30. marts og singlerne ‘Curious’ og ‘Let It Be’ har allerede 13 millioner streams på Spotify.

“Når folk hører min musik, vil jeg gerne have, at alle skal føle sig inkluderet og ikke alene. Jeg vil vise, at det er okay at føle det hele: glæde, sorg, tab og kærlighed. Jeg vil gerne være den unge kvinde, der kan give styrke og få andre til at føle sig smukke og have det godt med sig selv.”

Følg med hele måneden på push.mtv.tv for eksklusive klip og interviews med Hayley Kiyoko!

Mandag, 02. April 2018