Get To Know: HRVY

Vi har mødt den britiske popsensation HRVY - læs interviewet her!


Den britiske popsensation HRVY er i gang med at tage verden med storm.

HRVY, hvis rigtige navn er Harvey Cantwell, har flere millioner følgere på de sociale medier. Han fik en pladekontrakt, før han fyldte 15 og har siden udgivet flere hits.

Hans musikvideo ‘Personal’ med Musically-stjernen Loren Gray, har i øjeblikket over 200 millioner visninger på YouTube.

HRVY udgav for nylig singlen ‘I Don’t Think About You’ og i den forbindelse har vi været så heldige at møde det unge stjerneskud.Fortæl os lidt om dig selv…

Mit navn er Harvey. Jeg er fra London. Jeg fylder snart 20 år. Jeg har sunget hele mit liv og forhåbentlig kan jeg fortsætte med at synge resten af mit liv. Jeg er på tour rundt i verden lige nu. Jeg får besøgt en masse nye steder, så jeg er meget heldig.

Du har en kæmpe følgerskare på de sociale medier – hvad er fordelene og ulemperne ved det?

Fordelene har været evnen til at nå ud til så stort et publikum i hele verden. Jeg er virkelig heldig at være i stand til at kunne det og tale til så mange fantastiske mennesker, som støtter mig. Ulemperne er nok, at du nogle gange får negative kommentarer. Folk vil altid have meninger og da der er så mange mennesker, som følger mig, vil der også være mange meninger. Men jeg synes, at fordelene opvejer ulemperne.

Hvad har været højdepunktet i din karriere indtil nu?

Højdepunktet må være at få udsolgt mit show i Apollo i London, hvilket vil sige 3.000 mennesker. Det var et ret vildt øjeblik og det største i min karriere indtil nu, for det var mit eget show og jeg fik lov til at udleve min drøm på scenen. Det er et helt ikonisk venue.

Du udgiver en ny sang i foråret med den svenske duo NOTD – hvordan kom du i kontakt med dem?

Min manager snakkede med deres manager, og de syntes, det kunne være cool at lave noget sammen. Så jeg tog til Sverige og vi hang ud i en uge. Mig og drengene klikkede. Vi fik indspillet sangen, og nu er den klar til at komme ud. Jeg er superspændt, og drengene er virkelig talentfulde. Vi er blevet rigtig gode venner, så jeg er rigtig glad for vi gjorde det.

Hvad handler sangen om?

Sangen handler om at ændre sig, når man er i et forhold med en. Ikke til det bedre men til det værre. Du indser, at du er nødt til at komme tilbage til dit gamle jeg. Du savner, hvordan du var, før I var sammen, fordi du har ændret dig igennem forholdet og ikke ønsker at være i det længere.

Du kommer til Skandinavien i marts og giver koncerter – hvad kan vi forvente?

Dans, sang, ny musik og forhåbentlig en masse larmende fans. jeg er virkelig spændt.

Du har fødselsdag om et par dage – har du nogen planer?

Jeg er i Paris på min fødselsdag, så det er ikke dårligt. Jeg er der for at arbejde, men det er ikke rigtigt arbejde, jeg skal bare lave det jeg elsker. Men jeg er i Paris, så vi skal ud og lave noget, måske ud og spise noget god mad, måske en tur i Eiffeltårnet.

Hør HRVY på Spotify her:Onsdag, 06. Februar 2019