Metallica rockede Fængslet

Pæne ord til musikken - men ikke til det nye spillested.

Kronprins Frederik og filminstruktør Lars von Trier var blandt nogle af de mange celebre gæster, der var på plads blandt de knap 40.000 Metallica fans til en totalt udsolgt koncert i går aftes, hvor Metallica stod for at skulle indvie det spritnye spillested Fængslet ved det gamle statsfængsel i Horsens.

Det skete med fremførelsen af bandets ikoniske 1991-album Metallica, som i øvrigt blev spillet fra slut til start efter enkelte indledende appetizers fra andre Metallica-albums. En performance, der høster fire og fem stjerner blandt dagens anmeldelser – især James Hetfield bliver fremhævet for at have været i aldeles godt spillehumør. Selve spillestedet fik dog lidt mere ris – bl.a. Jyllands-Postens Anders Houmøller Thomsen i dagens avis, at:

“Der er tale om eksotiske rammer, men det aflange koncert-areal gav dårlig udsigt til scenen for mange gæster, og det blev til en lang gåtur fra p-pladserne for de tilrejsende, der kom til byen i bil.”

MTV vil dog gerne høre DIN vurdering. Var du med til koncerten med Metallica i Fængslet? Fortæl om din koncertoplevelse her via vores Facebook-side!

Tags: Metallica, Fængslet, Horsens, spillested, spillestedet, det gamle statsfængsel i Horsens

Torsdag, 07. Juni 2012