MTV Fresh: Kaka om sin musikvideo (og sit hår!)

Hvor fresh er ugens MTV Fresh på at sige farvel til sine dreadlocks?

MTV har fået Kaka til at sætte nogle ord på sin spritnye musikvideo Bang Bang ReggaeJam, der er ugens MTV Fresh og kan samtidig severe nogle private snapshots fra hans fotoalbum for dig. Tjek det ud her!

Hvad handler musikvideoen om?
“Sangen tager udgangspunkt i det som jeg finder allermest glæde i. At skrive, indspille og optræde med musik. Det er en lille historie fordelt ud over tre vers, der handler om mig, der sidder i naturen, hører et reggaebeat og slapper af, mens dyrene færdes rundt omkring, hvilket giver mig roen til at filosofere over reggaemusikken og musik generelt – og hvad det gør ved mig; godt og dårligt, Hvorefter jeg forsætter ud i sommeraftenen opladet og i en fredfyldt harmoni med mig selv – klar på at have en fantastisk aften. Budskabet er meget det med at finde glæden i de helt små ting, og balancen i sig selv uden iPhone og computere og alt mulig smart, men bare med noget så simpelt som musik og modernaturs egen skønhed. ReggaeJam er lidt en hyldest til reggaen, og det er også derfor den hedder ‘Reggaejam’ med henblik på Bob Marleys “Jammin” – og samtidig også en sang der beskriver en lille, men vigtig, del af min identitet.

Hvilken musikvideo har fået dig til at græde?
“Jeg bliver tit rørt af musik, både postivt, sørgeligt og negativt, men jeg har endnu ikke grædt over en musikvideo – i hvert fald ikke noget jeg husker noget af.”

Ville du være ’fresh’ på at klippe dit hår af for en kæreste, hvis hun bad om det?
“Hahaha mine dread locks ryger ingen steder – heller ikke for en kæreste. Hvis en pige vil ha’ mig må hun tage hele pakken, og det er på ingen måde nemt. Det tror jeg kun, min kæreste kan give mig ret i. Jeg kan godt være lidt dårlig til det med tid og aftaler hehe… Men pointen er bare, at man ser ud som man gør – dreadlocks eller ej. Og jeg er en af dem med dread locks der ikke skal lide ‘saksedøden’.

Få tjek på endnu mere om Kaka lige her og se hans nye musikvideo, der er ugens MTV Fresh!

Tags: Kaka, drradlocks, kæreste, ReggaeJam.

Fredag, 15. Juni 2012