MTV First: Robert Pattinson

Mød stjernen på vores livestream direkte fra USA!

Er du klar? Ingen ringere end Robert Pattinson kommer ind i MTV-studiet i USA og taler om sin nye film Cosmopolis – og det er live i nat!

Klik dig ind på MTV at The Movies kl. 02:49, hvor du får et sneak peek på den kommende film og derefter et live interview med hovedrolleindehavere, Robert Pattinson. Alle fans kan desuden være med til at stille spørgsmål til Robert Pattinson via Twitter. Stil dit spørgsmål på engelsk og husk hashtagget #AskRob og tweet til @MTV News og @MTV_Danmark. Så er der en mulighed for, at lige netop DIT spørgsmål vil blive besvaret af stjernen!

Om Cosmopolis
Filmen er instrueret af David Cronenberg og baseret på en roman af den amerikanske forfatter Don DeLillo. Den handler om Erick Packer, 28 år og miliardær. Han leder efter en frisør og kører rundt på Manhattan i sin limousine for at finde en. Hele hans liv er i krise – fra ægteskabet til det finansielle imperium, og hans liv muligvis også i fare… Se mere i nat på MTV At The Movies kl. 02:49 live og hør, hvad Robert Pattinson selv har at sige om filmen.

Bonus-info: Ifølge Kino.dk har filmen desværre ikke umiddelbart nogen premieredato i Danmark.

Tags: Robert Pattinson, Robert, Pattinson, Cosmopolis, interview, Don DeLillo, David Cronenberg.

Torsdag, 16. August 2012