MTV Push: Carly Rae Jepsen

I september giver vi dig hver uge nye ekslusive videoer med Carly Rae Jepsen!

På dette tidspunkt sidste år var sanger og tidligere Canadian Idol" finalisten "Carly Rae Jepsen en stjerne i Canada – men relativt ukendt i resten af verden. Nu synger fans verden rundt med på den 26-åriges gennembruds-hit “Call Me Maybe.”

Hvordan skabte Carly Rae Jepsen sig et navn på den internationale musicscene så hurtigt? Med hjælp fra nogle berømte fans – fx Justin Bieber, Selena Gomez og Ashley Tisdale, der lavede en video med den catchy popsang, som eksploderede på nettet og sammen med hendes officielle musikvideo nu er blevet set mere end 30 millioner gange. Og MTV tør slet ikke engang tælle hvor mange gange “Call Me Maybe” er blevet vist på vores online videoplayer på lokale MTV-hjemmesider verden rundt!

Carly Rae Jepsens single har toppet iTunes hitlisten i 37 lande, hvilket lover godt for det kommende album, “Kiss,” der udkommer d. 17. september.

Og på Carly Rae Jepsens vej mod stjernerne hjælper MTV hende selvfølgelig gerne på vej – især i hele september måned med et kærligt PUSH. Derfor vil du i september få masser af eksklusivt materiale med Carly Rae Jepsen på http://push.mtv.tv!

Tags: Carly Rae Jepsen, MTV Push, Call Me Maybe, Carly Rae Jepsens.

Onsdag, 05. September 2012