Lady Gaga kritiseres af anmeldere

Efter gårsdagems koncert ventede der blandede anmeldelser.

Som en del af sit Born This Way Ball tour gæstede ingen ringede end Lady Gaga Parken i går aftes. Sceneshowet var alt andet end enkelt – bl.a. kom hun på et tidspunkt ud af en gigantisk plastik-vagaina. Og selvfølgelig kunne publikum på et tidspunkt også opleve Mother Monster i sin berømte og berygtede kødkjole.

Dagens anmeldelser af Lady Gaga-koncerten er ret blandede, men flere mener, at hun burde satse mindre på sceneshowet og mere på sin sang.

Berlingske Tidendes anmelder Lars Rix giver Lady Gagas performance to lunkne stjerner, og den karakter er Ekstra Bladets Thomas Treo helt enig i. Jyllands-Postens anmelder Anders Houmøller Thomsen går op på tre stjerner men lyder heller ikke specielt begrejstret, mens det helt modsatte er tilfældet med BT og Politiken, der hver især giver Lady Gaga fire stjerner. Forvirret? Det er vi også!

Var du med til koncerten i Parken? Hvad var DIN oplevelse af hendes performance? Og hvor mange stjerner fortjener hun (1-6)? Del din anmeldelse på MTV Danmarks Facebookside!

“One Direction Special: “My First Time”
“:http://www.mtv.dk/nyheder/16470-vma-special-one-direction-i-my-first-time

Tags: Lady Gaga, Parken, anmeldelse, anmeldelser.

Mandag, 03. September 2012