Beyoncé 31 år!

Tillykke til verdensstjernen, der har fødselsdag i dag.

Da Beyoncé fyldte 29 fik hun en ø i fødselsdagsgave af Jay-Z. En ø!!! Og sidste år fejrede Beyoncé milepælen 30 i Venedig på en top romantisk luksusferie med Jay-Z. På daværende tidspunkt havde Beyoncé i øvrigt afsløret ved MTV Video Music Awards, at Beyoncé var gravid, og hele verden kunne da heller ikke undgå at bemærke, hvor meget hun strålede. I år kan Beyoncé fejre sin første fødselsdag som en hel lille familie med Jay-Z og datteren Blu Ivy Carter. MTV siger tillykke og håber, at den bliver intet mindre end fantastisk – uanset hvad hun får, eller hvor hun fejrer den!

Beyoncés seje karriere og liv – so far…
Beyoncé har solgt mere end 75 millioner albums og har engang været med i trioen Destiny's Child. I 2010 slog Beyoncé en Grammy-rekord og blev den kvindelige kunstner, der har vundet flest Grammyer på én aften i musikhistorien.

Selv i filmens verden har Beyoncé haft pæn succes. I filmen Cadillac Records" spillede "Beyoncé den legendariske sanger, Etta James. med stor indlevelse. Og for sin rolle i musicalen “Dreamgirls” modtog hun endda en Golden Globe nominering.

I 2008 giftede Beyoncé sig med hip-hop mogulen Jay-Z og i starten af dette år, d. 7. januar 2012, fik parret datteren Blu Ivy Carter.

MTV har samlet de bedste billeder af verdens bedste Beyoncé herunder. Enjoy!

Læs alt om årets MTV Video Music Awards her.

Tags: Beyoncé, fødselsdag, 31, 30, Jay-Z, Blu Ivy Carter.

Tirsdag, 04. September 2012