Blake Lively og Ryan Reynolds hemmeligt gift

  Sagde ja til hinanden i søndags!

  Altså, det er virkelig tys tys det her, og de officielle repræsentanter for ‘Gossip Girl’ Blake Lively og ‘Green Lantern’ Ryan Reynolds har ikke nogen kommentarer. MEN!… Ifølge det amerikanske magasin People, så er Blake og Ryan altså blevet Hr. og Frue i søndags på Boone Halle Plantation & Garden (samme sted hvor den top romantiske film The Notebook er skudt), hvor de smed et bryllup med en giga kage og den sejeste underholdning i form af bl.a. Florence fra Florence + the Machine. Wauw!

  Kender du Dev? Hun havde megahittet "Like A G6" og er nu med i et spritnyt MTV-program!

  Det er godt og vel et års tid siden, at offentligheden har kendt til forholdet mellem de to turtelduer, og nu tyder det altså på, at de har fundet ud af, at det er et forhold, der skal vare for evigt. Parret har dog allerede forpligtet sig til hinanden tidligere på året, da de købte et hjem sammen i Bedford, N.Y.

  Det er første ægteskab for Blake Lively, men for Ryan Reynolds bliver det ægteskab nummer 2 – han blev skilt fra sin skuespiller-kollega Scarlett Johansson tilbage i 2012 efter to års ægteskab. Anyway, who’s counting

  MTV ønsker Blake & Ryan stort tillykke!

  Mandag, 10. September 2012