Lady Gagas kødkjole på museum

  Hmmmm, rådner den ikke snart?

  Lady Gagas kødkjole, som hun bar første gang til MTV Music Video Awards tilbage i 2010, er nu kommet på museum.

  Se MTV Video Music Awards 2012 lige her!

  Det er en særudstilling på National Museum of Women in the Arts i Washington, “Women Who Rock; Vision, Passion, Power”, der sætter fokus på seje kvinder i amerikansk musikhistorie, og ikke mindst den rolle de har spillet i udviklingen af musikkulturen.

  Se MTV-dokumentaren om – og med – Lady Gaga: "Inside The Outside".

  Det gælder således ikke bare en kunstner som Lady Gaga – der bliver også gået meget længere tilbage i tiden! Et eksempel på dette er countrysangeren Loretta Lynn, hvis single “The Pill” (sangen handlede om P-pillen) blev anset som så kontroversiel i 1975 (oh, how times have changed!), at pladeselskabet rent faktisk ventede tre år med at udgive den!

  Er Lady Gagas kødkjole ægte?

  Andre items på udstillingen inkluderer bl.a. et af Madonnas outfits fra hendes succesfulde og meget debatterede “Blonde Ambition” tour, hvor hun bl.a. gjorde undertøj til overtøj og ikke mindst bar de sylespidse BH’er designet af den franske modemand Jean-Paul Gaultier.

  Selve udstillingen er organiseret af Rock and Roll Hall of Fame og vil være at finde i Washington frem til d. 6. januar 2012, hvorefter den vil køre andre steder i USA.

  *MTV vil gerne vide: Hvilken kvinde synes du har gjort den største forskel i musikhistorien – og hvorfor? *

  Del din kommentar med os på vores Facebook-side. Vi elsker at høre fra jer!

  Tags: Lady Gagas kødkjole, Lady Gaga, Madonnas, Blonde Ambition, Loretta Lynn, The Pill, P-Pillen.

  Onsdag, 12. September 2012