Lana Del Rey kritiseres for nøgenhed

Sangeren bliver kritiseret for nøgenfotos i GQ.

Lana Del Rey blev tirsdag d. 4. september ved en ceremoni i London udråbt som ‘Woman Of The Year’ af det engelske mandemagasin GQ. Lana optræder i samme forbindelse på magasinets cover. Nøgen, men dog klædt i tunge diamanter og ædelstene. Inde i magasinet findes desuden en billedserie, hvor Lana Del Rey optræder nøgen – bl.a. topløs på ét billede, hvor magasinets creative director tager hende på det ene bryst (uden at der er synlige brystvorter).

Siden har Lana Del Rey fået kritik for billederne fra mange forskellige sider – en del af kritikken går på, at man mener, hun er blevet tvunget til fotoserien, og at det er sexistisk. Lana Del Rey har selv afvist, at hun er blevet tvunget til billederne og ifølge The Hollywood Reporter er hun mere end tilfreds med både fotoserien og det sammenhængende interview:

- We had a beautiful shoot in Monaco and I had a really interesting interview

Og hun har endda tilføjet:

- I was reminded of why I love to sing and why I wanted to become a writer.

MTV vil gerne vide, hvad du synes om nøgenheden. Hvis man virkelig er fri som kvinde og kunstner, må man så ikke selv vælge sine udtryk? Og vil Lana Del Rey blive taget mindre seriøst af dig som kunstner på grund af nøgenbillederne?

Del din kommentar med MTV på Facebook!

Tags: Lana Del Rey, GQ, nøgen, nøgenheden, woman of the year.

Torsdag, 13. September 2012