EMA: Best Danish Act

Se hvilke 5 danske kunstnere, der er nomineret i EMA-kategorien!

L.O.C.

L.O.C. har etableret sig selv som en af Danmarks mest væsentlige rappere med ikke mindre end tre #1 albummer. L.O.C. er aktuel med albummet “Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1” og er på vej med “Prestige, Paranoia, Persona Vol. 2”, hvoraf overskuddet skal gå til Røde Kors.

Aura Dione

Sanger og sangskriver Aura Dione debuterede med albummet “Columbine” i 2008. Albummet har modtaget guld for 15.000 solgte eksemplarer i Danmark. Hendes aktuelle album, “Before the Dinosaurs” (2011) nyder succes i Danmark såvel som udlandet.

Medina

Medina har været den mest succesfulde og populære sangerinde i Danmark lige siden hun havde sit gennembrud med kæmpe hittet singlen “Kun for dig” i begyndelsen af ​​2009. Medina er aktuel med albummet “For Altid” (2011).

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach er en dansk sanger, sangskriver og producer. Med udsendelsen af sit andet album, Mer’ end kærlighed i oktober 2011, blev Seebach den hurtigst sælgende kunstner nogensinde, da albummet solgte over 42.000 eksemplarer på én uge.

Nik & Jay

Nik & Jay er en af Danmarks bedst sælgende popgrupper, og deres albummer har tilsammen solgt mere end 400.000 eksemplarer. Deres seneste album hedder “Engle & Dæmoner” (2011) og duoen udgav i år Danmarks officielle EM-sang “Vi vandt i dag”.

Hvem skal vinde i kategorien Best Danish Act?

Stem på din favorit her!

Tags: EMA, Best Danish Act, nomineret, L.O.C., Aura Dione, Medina, Rasmus Seebach, Nik & Jay.

Mandag, 17. September 2012