Usher: Sex til sin egen musik

Ingen emner var 'off limits', da Usher blev interviewet af Oprah.

Usher blev for nyligt interviewet til af Oprah Winfrey til et program, der blev vist på amerikansk tv d. 16. september. Og her ingen emner var ‘off limits’!

I interviewet, der fandt sted i Ushers eget hjem i Atlanta, talte Usher bl.a. meget ærligt om den svære kamp mod ekskonen Tameka Foster om retten til forældremyndigheden – i sidste måned fik han fuld forældremyndighed over parrets to sønner, 4-årige Usher Raymond V og 3-årige Naviyd.

Usher udtrykte bitterhed over den måde, retssagen om forældremyndigheden udartede sig på. - I really felt like we were friends. She made us enemies in a way that I could never understand, lød det fra ham. Usher fortalte bl.a. også, at han aldrig havde sex med andre før han og Tameka blev separerede (parret giftede sig i 2007 og deres skilsmisse blev officiel i år), men at han længe forinden havde ønsket at komme ud af ægteskabet. Han var ikke lykkelig i slutningen af deres ægteskab og erkendte, at han selv spillede en væsentlig rolle i at det hele gik i opløsning.

Samtidig understregde Usher, at interviewet med Oprah ville være både første og sidste gang, han ville tale om emnet.

- I’ve been a man of integrity throughout the entire process, which I hope my boys will understand, sagde Usher.

Seriøst som interviewet lyder, var der også mere lyse momenter – som da Oprah nysgerrigt og med et glimt i øjet spurgte Usher, om han nogensinde havde haft sex til sin egen musik.

Til det svarede en leende Usher: “Some may say this may be rather narcissistic, but, yeah.”

Ok, Usher. Vi siger tak for dine confessions!

Tags: Usher. Oprah, interview, Tameka.

Tirsdag, 18. September 2012