Gaga kunne ikke passe scenekostumer

- Men er glad for sin forøgede vægt. Good for you, Gaga!

Lady Gaga har på det seneste har taget så meget på i vægt, at hendes pladeselskab Universal har været nødt til at bestille helt nye scenekostumer til hende i mere passende størrelser. Rygter har endda svirret om, at pladeselskabet skulle have beordret Lady Gaga til at smide de ekstra kilo, men det amerikanske website NME.com hævder at have talt med en repræsentant for Universal, som pure afviser de anklager.

Uanset hvad må man jo sige, at Universal har taget hånd om sagen ved at udskifte Gagas scenegarderobe. Og derudover er det måske også værd at bemærke, at Lady Gaga ikke ligefrem ligner en hval og i øvrigt lader til at havde det helt fint med, at der er kommet lidt ekstra på sidebenene.

Som Lady Gaga tweetede i denne uge sammen med et foto af den aføde Hollywood-skuespiller Marilyn Monroe, der var kendt for sine sexede kurver:

- To all the girls that think you’re ugly because you’re not a size 0, you’re the beautiful one. It’s society who’s ugly.

Den udtalelse virker naturligvis helt modsat det udsagn, Lady Gaga tweetede tidligere på året, som lød:

- real pop stars don’t eat.

Meeeen, for dem, der muligvis blev forargede over det statement, kan man vist kun sige; come on peeps, det var jo bare en joke!…

Synes du, medierne fokuserer for meget på, at du skal være tynd for at være lækker? Del dine meninger med MTV på vores Facebookside!

Tags: Lady Gaga, vægtforøgelse, ekstra kilo, kurver.

Onsdag, 26. September 2012