EMA Pre-Party 2012

Oplev tidens største danske acts og fest med MTV.

Den 5. november giver MTV igen danskerne mulighed for at opleve de største stjerner ved et stort show i Øksnehallen. Her optræder en række af de bedste danske artister – og nu løfter MTV sløret for nogle af dem.

Billetterne bliver sat til salg i dag.

Det er blevet en tradition for MTV at give danskerne mulighed for at varme op til ”MTV Europe Music Awards” med en stor fest. I år er det tredje gang, at MTV åbner dørene til ”MTV EMA Pre-Party”, og her vil en række af de største danske artister sørge for at temperaturen stiger den 5. november i Øksnehallen, København.

Blandt de nominerede til prisen for Best Danish Act” i år er "Medina og Aura Dione, og de lover begge at give publikum en ekstraordinær oplevelse. Medina forkæler endda med en særlig optræden.

Aura Dione udgav i november 2011 sit 2. album Before the Dinosaurs”, og flere af sangene herfra har hittet stort. Den første single, ”Geronimo”, sikrede endda "Aura Dione titlen som den første dansker nogensinde på den tyske singlehitlistes førsteplads. Medina behøver ingen nærmere introduktion. Hun løb med prisen som ”Best Danish Act” i både 2009 og 2011 – og måske derfor ønsker hun at give publikum en ekstra god oplevelse. Ved ”MTV EMA Pre-Party” optræder hun med et helt specielt klub set. KATO- vil sammen med en række gæstestjerner sørge for at skyde showet godt i gang og underholde publikum med hans største hits i løbet af aftenen. MTV afslører senere, hvem der ellers optræder.

Aftenens vært er Mattias Hundebøll, som både har tv- og scene erfaring. Udover at være musiker er han nemlig, for 4. år i træk, vært på MTV’s daglige musikprogram Transistor.

MTV EMA Pre-Party finder sted mandag den 5. november fra kl. 18:00 i Øksnehallen.

Billetter koster kun 125 kr (ekskl. gebyr) og kan købes via Billetlugen.

Showet bliver filmet og sendt som optakt til ”2012 MTV EMA”, der i år finder sted i Frankfurt, søndag den 11. november kl. 19:00.

Læs mere om det store show på MTV.dk/emapreparty.

Tags: EMA Pre-Party 2012, MTV.

Tirsdag, 02. Oktober 2012