Best Danish Act: Medina

Medina slog sin egen rekord og vandt for 3. gang MTV EMA prisen!

Medina har slået sin egen personlige rekord – nu er det 3 gang, at hun vinder det eftertragtede MTV EMA trofæ i kategorien ‘Best Danish Act’. Hun er den eneste danske kunstner, der har vundet titlen 3 gange! Det blev officielt ved midnatstid, da afstemningen sluttede på MTV’s EMA site. De andre nominerede i kategorien var Aura Dione, L.O.C., Nik & Jay og Rasmus Seebach.

Men nu er det altså Medina, der går videre til kategorien ‘World Wide Act – European Nominee’, hvor hun skal dyste mod navne som bl.a. One Direction fra UK.

Hvis du vil støtte Medina og stemme på hende, kan du gøre det her.

Og så kan du i øvrigt selv sige tillykke til Medina, når hun optræder ved MTV Danmarks Pre-Party i Øksnehallen d. 5. november som en optakt til selve det store EMA show, der bliver afholdt d. 11. november i Frankfurt.

- Jeg er vildt glad for at vinde prisen for tredje gang. Det er virkelig overvældende at folk igen har valgt mig. Tusind tak til alle dem, der har stemt – det betyder rigtig meget for mig, og jeg glæder mig til at give jer en god oplevelse i Øksnehallen, lyder der fra Medina.

Herfra skal der selvfølgelig lyde et kæmpe, kæmpe tillykke til Medina – ‘Best Danish Act 2012’. TILLYKKE!

Pssst! Køb billetter til 2012 MTV EMA Pre-Party via Billetlugen.dk.

Mandag, 15. Oktober 2012