Szhirley vært for modeblogprisen 2012

- Med sig har Szhirley en række interessante prisoverrækkere.

Modeblogprisen, som i år præsenteres af miinto.dk, Eurowoman, MTV og Google samt Aldo som hovedsponsor, hædrer i år igen danske modebloggere, som har gjort en forskel i mediebilledet og ikke mindst i modebranchen. Til at styre prisuddelingsshowet med kyndig hånd er valget faldet på Szhirley, som ofte selv er nævnt på både store og små modeblogs for hendes fantastiske stil og bevidsthed omkring mode.

Til at hjælpe sig med at præsentere de vindende bloggere, har sangerinden et hold af gode prisoverrækkere. De vindende bloggere, som alle er valgt af modeblogprisens jury bortset fra vinderne af læserprisen, vil blive mødt af Oliver Bjerrehuus, Nicci Welsh, Naja Munthe, Lisbeth Østergaard, Le Gammeltoft samt en række andre spændende prisoverrækkere på scenen.

Szhirley, som er ganske erfaren i at stå på scene og heller uvant med værtsrollen, glæder sig til opgaven: ”Det er et spændende arrangement, hvor alle de store danske blogs og modebranchen er tilstede, så jeg glæder mig meget, da mode er blandt mine største interesser.”

Modeblogprisen 2012 finder sted på Marriott Hotel i København d. 8. november 2012. Hele eventet livestreames på Google+ fra siden Danish Fashion på Google+.

Tags: Szhirley, modeblogprisen 2012.

Tirsdag, 06. November 2012