Outlandish om 'Ready To Love'

Sangen handler om ubetinget kærlighed, fortæller bandet.

Med singlen og albummet Warrior//Worrier” cementerede "Outlandish før sommeren i år, at de er tilbage i storform og hører til A-kæden på den danske musikscene. De tre barndomsvenner fra den københavnske vestegn har sommeren over ligget nummer 1 på Den Officielle Airplay Chart og solgt tæt på 30.000 styks af singlen sammen med 10.000 albums.

Og nu har Outlandish taget hul på en massiv efterårstour, der tager dem rundt i hele landet med hele 14 stop på landets koncertarenaer og spillesteder. Koncerterne bliver med bedste og største opstilling af trioens faste besætning af nogle af landets mest kompetente musikere.

For at skyde den lange tour i gang på ordentligvis, markerer Outlandish det ved at udsende nummer to single fra deres aktuelle album. Valget er faldet på ‘Ready To Love’, som skal følge op den enorme succes efter første singleudspil ”Warrior//Worrier”.

Den nye single befinder sig i en mere ’feel good’ boldgade modsat den forrige, der tog fat på mere alvorlige emner. Man kan sige, at ‘Ready to Love’ er en hyldest til ubetinget kærlighed, om at elske og vise omsorg for dem og det, der står dig nært såvel som fjernt på godt og ondt.

Her fortæller bandet selv om sangen og musikvideoen:

-Musikvideoen til ‘Ready to Love’ handler om at have mod nok til at elske nogen eller noget så meget at man kan sætte sig selv til side, helt konkret kredser videoen om forholdet mellem en hund og en pige og deres gensidige ubetinget kærlighed til hinanden, gennem tykt og tyndt.

-Da vi gerne ville prøve noget nyt, kontaktede vi en megadygtig sand animationsartist og fik hende fløjet til Danmark, så hun kunne kreere historien i sand. Det hele blev lavet på en halv dag.

Se alle musikvideoer med Outlandish her!

Tags: Outlandish, Ready To Love.

Fredag, 09. November 2012