WakeBrothers

Nyt MTV-program - premiere 25. november!

Rivalisering mellem brødre plejer at hold op, jo ældre man bliver. Men når det kommer til Phil og Bob Soven… så bliver det hele værre!

23-årige Phil Soven er på toppen af sit game som verdens bedste professionelle wakeboarder. Han har været i sporten i halvdelen af sit liv og har masser af sponsoraftaler, trofæer og ikke mindst en ambition om at fortsætte med karrieren på vandet. Samtidig forsøger han at udvikle sig som forretningsmand ved at lave smarte investeringer – men han kan også godt lide at have det sjovt. Han er blevet lidt af en celeb, og pigerne er vilde med ham.

Phil er en stoisk og iskold wakeboarder – og lidt af en ensom ulv. Med Bob er det anderledes. Han er goofy, udadvendt og har altid de vildeste ideer, der kan pisse hans ældre bror af. I en alder af 20 fokuserer Bob mere på at være nummer 1 i folks hjerter end på et podium. Bob har altid gang i skøre projekter, som at bringe ‘red-headed awareness week i Texas’, at købe eksotiske dyr til baghaven eller at finde en kæreste til sin storebror. Bare lige for at nævne nogle få eksempler.

Brødrene bor sammen i Phils million-dollar drømmehjem ved en privat sø. Deres ungkarlehybel er det perfekte festcentrum for deres venner – og alt er tilladt. Det eneste problem er vel egentlig, at deres forældre kigger forbi regelmæssigt for at tjekke op på dem.

Glæd dig til at følge Phil og Bob Soven i Wakebrothers på MTV – premiere d. 25. november!

Tags: Wakebrothers, MTV, premiere, november, Phil, Bob, Soven.

Fredag, 16. November 2012

  • Wake Brothers I Trailer

    Wake Brothers I Trailer

  • Not A Bromance

    Not A Bromance

  • Meet the brothers

    Meet the brothers