Geordie Shore

Glæd jer til en ny kult-serie på MTV!

Inspireret af US-fænomentet ‘Jersey Shore’ bliver glamourøse Newcastle centrum for denne flok selvbrunede og veltrænede festtyper, hvor de skal dele hus sammen.

Der er selvfølgelig også plads til særlige gæster og ikke mindst et spa – og MTV kameraerne er der for at fange det hele fra deres arbejde om dagen til deres besøg i nattelivet på nogle af de mest famøse hotspots på den kendte ‘Diamond Strip’.

Der vil være tårer, raserianfald, drama og vild opførsel i massevis… Og pigerne sørger selvfølgelig også for deres del af underholdningen!

Lad os introducere dem:
Der er først og fremmest Jay, som er en festmaskine, der går i byen hver dag og altid har en ny pige på speed dial. Så er der Gaz, der ligesom Jay jagter piger 24 timer døgnet rundt, men de formår dog at få skubbet ‘tanning, waxing and gym sessions’ ind i deres travle skema.

Så er der skønne langbenede Vicky – Newcastle’s dronning, som ofte render ind i problemer med de lokale og kommer til at spilde drinks på sine kvindelige konkurrenter.

Og den sexede diva Holly med sine siliconebryster, som i øvrigt tit kommer i klammeri med andre – og den eneste i gruppen, der ikke er single. Hvordan vil hendes kæreste Dan håndtere hendes nye venner og vilde livsstil?

Charlotte holder sin figur ved at spise dåsemad og er vildt dårlig til forhold – og hun kysser ikke på fyre medmindre de har en 6-pack. Kommer hun til at møde en kæreste i huset eller på ‘the Diamond Strip?’

De smukke selverklærede ‘spice boys’ James og Greg bruger længst tid af alle i huset, når det handler om at gøre sig klar til aftenens og nattens eskapader. For begge er kvalitet frem for kvantitet vigtigt – og de inviterer gerne deres piger på middag – før de inviterer dem i seng.

Sidst men ikke mindst er der Sophie, som elsker bling, at danse på bordene og at vise sine bryster frem på diverse barer.

Glæd dig til ‘Geordie Shore’ på MTV – premiere d. 14. januar 2013!

Tags: Geordie Shore

Mandag, 24. December 2012