One Direction: Artist Of The Year

MTV har erklæret 1D til at være det mest succesfulde navn for 2012.

Alene i New York City findes der nu en butik, der ene og alene er dedikeret til at sælge merchandise med 1D drengene Harry, Liam, Louis, Zayn and Niall, hvilket vidner om den massive impact One Direction har haft globalt i 2012. Her får du lidt flere grunde til hvorfor, MTV har valgt at erklære One Direction for ‘Artist Of The Year’:

One Direction 'Up All Night' live One Direction blev udgivet i U.S.A. i marts med ‘Up All Night’ efter en fantastisk succes i hjemlandet U.K. – det blev det første debutalbum, der lande på #1-pladsen på den amerikanske hitliste Billboard 200. Alt om One Direction her!

Ved MTV’s 2012 Video Music Awards i Los Angeles i august høstede bandet hele tre Moonmen – de vandt i alle de kategorier, de var nomineret i. Ved Teen Choice Awards tog de endda også tre priser med hjem!

På bare ét år har de fem teenagere formået at toppe hitlister verden rundt, været på get ikoniske tv-show ‘Saturday Night Live,’ mødt den britiske dronning og optrådt foran millioner ved afslutningen på det gigantiske sportsevent De Olympiske Lege. Tillykke med et fuldstændig fantastisk år, One Direction.

Godt gået!

Tags: One Direction, artist of the year.

Lørdag, 15. December 2012