Tillykke John Legend!

Stjernen fylder 'dirty-four'...

Han har fødselsdag i dag, og han har verdens sejeste efternavn. MTV siger tillykke til den amerikanske singer-songwriter, musiker og skuespiller John Legend med en skøn, tadaaaa, John Legend playliste!

I virkeligheden er hans navn John Roger Stephens, og han blev født i dag i 1978, hvilket betyder at han fylder 34 år i dag. (Uh, tæt på et halvskarpt hjørne snart, Johnny-boy!)

John Legend har hentet hele 9 Grammyer hjem til at stå på kaminen siden karrierens start og er særligt kendt for sit talent foran et klaver og ikke mindst for at skrive sange – og så for at låne sine smør-tenor-stemme til mange kunstneriske kollaborationer med navne som bl.a. Alicia Keys, Jay-Z og Estelle.

Fødselsdagsbarnet er bl.a. aktuel med et track på Quentin Tarantino’s ‘Django Unchained Original Motion Picture Soundtrack’, der hedder ‘Who Did That To You’ og arbejder på et spritnyt album, der forventes at udkomme til maj. Tracket vil nok ikke skuffe soul-fans, der bl.a. stjæler lidt fra 1967-tracket af legendariske The Mighty Hannibal’s ‘The Right to Love You’ og beskrives af musikmagasinet Rolling Stone som ‘sweaty, soulful’.

Jo jooo, John Legend har vist meget at fejre dette år…

Hvad kommer der på MTV Danmark i dag? Tjek programoversigten her.

Tags: John Legend, 34, fødselsdag.

Fredag, 28. December 2012