Underemployed - mød karaktererne!

MTV's nye komedie-drama følger en flok på fem venner, du kan træffe her...

Kan du ikke vente på at ‘Underemployed’ rammer din tv-skærm denne måned? Det kan vi heller ikke! Heldigvis kan du (læs: vi) allerede få noget kvalitetstid med de fem venner, som serien handler om, her på MTV.dk: Michelle Ang spiller Sophia, Sarah Habel er Daphne, Jared Kusnitz er Lou, Inbar Lavi er Raviva; og Diego Boneta kommer du til at opleve som Miles. Lad os kigge lidt nærmere på dem hver især…

DAPHNE – Ambitiøs, men kærlig
Daphne prøver at skabe sig en karriere i forretningsverdenen ved at omgive sig med alt det, hun tror, hun vil have – men det koster selvfølgelig dyrt. Beslutningen om, hvad hun egentlig er villig til at opgive for at opnå den succes og respekt, hun drømmer om, bliver hendes største forhindring. En ulønnet praktikplads på en af Chigagos mest hippe reklamebureauer virker som en fantastisk mulighed i begyndelsen, men efter et års arbejde der, står hun tilbage med en kæmpe gæld og ingen indkomst. Det gør heller ikke tingene mindre komplicerede, at hun er ved at falde for sin chef, Todd. Hun ved, at det er rodet at blande forretning med fornøjelse, men nogle gange er livet lidt rodet, ikke?

SOPHIA – forfatterspiren med store drømme
Sophia færdiggjorde college med store planer for sig selv og sine venner – for eget vedkommende var planen at blive det næste store forfatternavn I USA. Men med en alvorlig skriveblokering og et underbetalt job som donutsælger viser det sig ret svært…. Én ting, hun altid kan regne med er dog sine bedste venner – deres sammenhold er så tæt, at de er som familie. De deler glæder og sorger med hinanden. Faktisk giver alle deres personlige kampe ikke bare stof til eftertanke, men også inspiration. En ny romance fyrer også op under det hele, så den normalt lidt sky og reserverede Sophia for alle muligheder for at udfordre sin kreativitet og sig selv.

LOU – Hensynsfuld og med et hjerte af guld
Da Lou blev færdig med college regnede han med, at han skulle ud og redde verden. Men da hans ekskæreste pludselig dukker op og er gravid, ofrer han både sit vilde singleliv og sin passion for miljøet ved at arbejde for sin far, der ejer en berygtet kemisk virksomhed. Med et kontorjob, en familie og en voksende gæld, kæmper Lou med presset om altid at prøve at gøre det rette.

RAVIVA – selvstændig, viljestærk og ambitiøs
Raviva rejste til Los Angeles umiddelbart efter sin eksamen for at bryde igennem som musiker – væk fra kæresten gennem lang tid, Lou. LA lærte hende nogle ting – på den hårde måde, hvilket til sidst fik hende til at vende hjem til Chicago for at få hjælp og støtte. Med en guitar i hånden – og gravid. De nye udfordringer får hende til at søge opbakning hos Lou og ikke mindst sine bedste venner, der ultimative hjælper med at vise vejen ilbage til det vigtigste i livet – kærlighed.

MILES – den lækre og evigt positive fyr
Miles lægger aldrig planer, men lander alligevel altid sikkert på begge fødder. Efter (med nød og næppe) at have fået sin collegeeksamen, beslutter Miles sig for at få et arbejde som skuespiller/model/eller-noget-i-den-stil. Han er en fri fugl og en god ven, men han bliver udfordret, når det handler om at få det hele til at køre rundt – altså indtil han bliver ‘opdaget’ og får gang I sin karriere. Han har aldrig haft svært ved at få fat i piger, men da han forelsker sig for første gang, finder han ud af, at livet måske er lidt mere kompliceret, end han umiddelbart havde satset på.

MTV’s nye serie ‘Underemployed’ har dansk premiere d. 27. januar @ 20:30.

Tags: Underemployed, MTV

Torsdag, 24. Januar 2013

 • Daphne Character Profile

  Daphne Character Profile

 • Lou Character Profile

  Lou Character Profile

 • Raviva Character Profile

  Raviva Character Profile

 • Miles Character Profile

  Miles Character Profile

 • Sophia Character Profile

  Sophia Character Profile

 • Meet The Guys

  Meet The Guys

 • Meet The Girls

  Meet The Girls