LL Cool J 45 år!

 • Keepin' it real! LL Cool J som han så ud i 1980'erne. Citat LL Cool J: - Keeping it real ain't about carrying a gun or smoking blunts. It's about being true to yourself and those around you.

 • Til Grammy Awards 2012 - her sammen med Taylor Swift.

 • LL Cool J til MTV Video Music Awards i 1991. Her smed han i øvrigt en uforglemmelig performance med megahittet 'Mama Said Knock You Out'.

 • LL Cool J går næsten altid med hovedbeklædning. På scenen og i øvrigt.

 • LL Cool J bliver bare kaldt for Todd i sit privatliv. (Så ved du, hvad du skal sige, hvis du en dag møder ham...)

 • LL Cool J er kendt for sin utrolige fysiske form - han har bl.a. også skrevet en bog om fitness.

 • Dave Grohl og LL Cool J.

 • På et tidspunkt ville han droppe musikken helt for at fokusere på sit skuespil, men han har fundet ud af, at en vekslen mellem de to verdener er den bedste måde for ham at være kreativ på.

 • Most popular videos

  Hip-hop veteranen kom til verden i dag i 1968 - viiiiiildt...!

  LL Cool J, aka ‘Ladies Love Cool James’, rammer de 45 idag. MTV siger respekt og selvfølgelig tillykke og fejrer ham med billeder & bonus facts! LL Cool J a.k.a James Todd Smith, der i dag er far til fire og bor i Los Angeles, blev født på Long Island, New York. Hans barndom var ikke verdens lykkeligste. Bl.a. så han sin egen far skyde sin mor og bedstefar, som dog heldigvis overlevede. Han blev mishandlet af sin mors kæreste i årevis, men fandt en måde at undslippe på i musikkens verden.

  Den berømte producer Rick Rubin mødte LL Cool J, da han var bare 16 år gammel og hjalp LL med at få en chance i hip-hop industrien. Han skrev kontrakt med Def Jam Records i 1984 og fik i en alder af 17 sit første hit; ‘I Can’t Live Without My Radio’. Et af hans største kommercielle hits er og forbliver dog ‘Mama Said Knock You Out’ – og så er det vel en præstation i sig selv at have været så mange år i hip-hop gamet.

  LL Cool J dog også blevet anerkendt for sit skuespil – han har bl. a. medvirket i filmen ‘Any Given Sunday’, Deep Blue Sea’ og har en hovedrolle i den populære kriminalserie ‘NCIS: Los Angeles’. Se Kasabian feat. LL Cool J!

  Men Mr. Cool J er en travl herre og har bl.a. også udgivet 4 bøger, designet tøj og var vært ved den den seneste Grammy Awards prisuddeling. Han har selv en del priser på samvittigheden – herunder to Grammy’er og to MTV Music Video Awards. LL Cool J er dog på ingen måde færdig med musikken – i år er han nemlig på vej med sit 13. studiealbum, der kommer til at hedde ‘Authentic Hip-Hop’!

  LL Cool J er en af hip-hop historiens mest succesfulde MC’s og MTV har i dagens anledning kigget lidt i fotoarkivet og hentet både nogle af de nyeste pix – og oldgamle frem af fødselaren, LL Cool J, enjoy!

  Tags: LL Cool J. Ladies Love Cool James.

  Mandag, 14. Januar 2013