Sys Bjerre på akustisk tour

Oplev bl.a. sangeren og sangskriveren i Glassalen i Tivoli dette år...

Danske Sys Bjerre udkom med sit seneste album i august sidste år; ‘Sys’, der bl.a. indeholder ‘Hey Vanessa’ og ‘Sku’ ha’ gået hjem’. Nu kan du opleve unikke akustiske versioner live rundt om i Danmark i år, når Sys Bjerre på akustisk tour. Gamle hits kommer der også nok af – og så skal du vist ikke være bange for det akustiske touch på tour’en.

Som hun selv udtrykker det:

- … der er stadig bas og guitar. Og banjo. Nu er der bare også vibrafon og gameboy. Og nogle andre ting. Til gengæld er vi kun 3 personer. Carsten, Thorbjørn og jeg selv. Og vi glæder os umanerligt. Det bliver ikke for mærkeligt, det lover jeg! Det bliver lige som det skal være.

Som du måske kan fornemme, er Sys ikke kun underholdende, når hun synger – the girl can talk! Så mellem numrene kan du godt regne med at få en bonusoplevelse ud af live gig’et, for det er ikke ingenting, hun taler om, når hun taler mellem numrene! Og i mellemtiden kan du jo genopdage Sys Bjerres hidtidige udgivne album (der er 3 af slagsen) og måske hygge dig med hendes (ret skægge) blog, på Sysbjerre.dk.

Se tourdatoerne i galleriet herunder (billetsalget foregår via de lokale spillesteder) samt et snapshot fra Sys Bjerres blog.

Pssst! Følg MTV Danmark på Instagram! Instagram.com/mtvdanmark.

Tags: Sys Bjerre, tour, 2013, blog.

Onsdag, 16. Januar 2013