Rob Caggiano bliver Volbeats nye guitarist

Den tidligere Anthrax & The Damned Thing guitarist er nu med i Volbeat!

Så er det officielt. Den tidligere Anthrax og The Damned Thing guitarist Rob Caggiano er kommet med i Volbeat. Caggiano har fungeret som producer på Outlaw Gentlemen & Shady Ladies sammen med bandets ’faste’ producer Jacob Hansen, der har produceret og mixet Volbeats fire albums. Caggiano har tidligere arbejdet som producer for bl.a The Damned Things, Bleeding Through og Anthrax. Desuden var han guitarist i Anthrax i 2001-2005 og igen fra 2007-2013.

- Bandet er meget stolt og glad for at meddele, at Rob også vil være den nye guitarist i Volbeat. Samarbejdet med ham i studiet var så inspirerende, at vi den besluttede at ’beholde’ ham. Dybest set gik vi i studiet som tre musikere og kom ud som et helt band, fortæller sanger og guitarist Michael Poulsen.

Er du fan af Volbeat har du derfor en ekstra god grund til at glæde dig til d. 8. april, når det nye studiealbum lander; Outlaw Gentlemen & Shady Ladies.

Om albummet siger Michael Poulsen:

- Halvdelen af ​numrene på pladen vil tage dig med ind i en verden af ​lovløse mænd, som hørte til en gang i 1800-tallet. Nogle af figurerne er sande legender, mens andre er fiktion. Desuden vil lytteren høre inspiration fra klassiske Spaghetti Western-film og både albummets titel og cover artwork giver indtryk af stilen.

Selena Gomez fortæller, hvorfor hun er med i 'Spring Breakers'.

Nøgleord i denne artikel: Volbeat, Michael Poulsen, Rob Caggiano. Anthrax, The Damned Thing

Mandag, 04. Februar 2013