Bingo Players - de vil ha' dig til at danse

Kom tættere på den über-hotte hollandske duo!

Paul Baümer & Maarten Hoogstraten udgør house og electro dance duoen Bingo Players, der er ugens MTV FRESH. Du har sikkert allerede set deres seneste musikvideo, som er i heavy rotation på MTV Danmark. Her kan du komme lidt tættere på de (med god grund) hypede hollandske DJs!

Paul Baümer & Maarten Hoogstraten a.k.a. Bingo Players har fået en del international opmærksomhed allerede – ikke kun for deres musik og remixes, men også for nogle ret energiske live gigs. Duoen har ikke ligget på den lade side, men har allerede optrådt på mere end 30 musikfestivaler verden rundt – bl.a. med ‘Cry (Just A Little)’, der er udgivet på deres eget label, Hysteria. I slutningen af 2011 smed Bingo Players så tracket ‘Get Up (Rattle)’, der blev et stort underground club hit i 2012 (uden vokal). Og i år er tracket udkommet i en spritny version featuring Far East Movement (med vokal) på pladeselskabet Sony. Et genialt træk, hvis du spørger MTV Danmark, som har svært ved at finde ud af, hvilken version, vi elsker mest! Til gengæld er vi helt sikre på én ting; du kommer til at høre MEGET mere til den seneste version og ikke mindst Bingo Players her i 2013!

Meeeen trods den markante succes kan man stadig godt sige, at duoen er ret ‘FRESH’ i lille Danmark, så da vi beder dem præsentere sig selv pænt for os og dig, er deres svar meget enkelt:

- Vi er en DJ- og produktionsduo fra Holland, hvis eneste formål på denne planet er at skabe stor musik, som giver alle lyst til at danse!


FUN FACT
Den fedeste musikvideo, som Bingo Players er enige om, at de har set på MTV er Stardust – Music Sounds Better With You.

- Vi esker virkelig begge den video!


Hvem kom på den nervepirrende spændende historie bag musikvideon til ’Get Up (Rattle)’?

- Vi talte med vores manager, og han fortalte om en drøm, han havde, hvor de her ænder løb omkring med ‘Rattle’ som soundtrack. Og det var vist der, det hele startede, lyder det fra DJ duoen, der samtidig forsikrer, at musikeventyret fortsætter i samme gode stil her i 2013. Faktisk kan du med lidt held komme til at opleve dem live tæt på dig, for de kaster sig ud i storstilet ‘touring’:

- Vi er i det nordlige USA i februar og UK i marts. Og så skal vi spille på en masse festivaler – bl.a. Ultra og Coachella ligesom vi også vil sprede lidt kærlighed ud over Europa, lover Paul Baümer & Maarten Hoogstraten.

Derudover kan du også snart glæde dig over noget ‘FRESH’ materiale fra ugens MTV FRESH, som på det seneste har arbejdet benhårdt i studiet med at finpudse beats.

Deres bedste tip til at holde øje med nyt guf fra deres turntables? Well, det er faktisk meget konkret:

- Hvis fans vil holde sig opdaterede på vores nyeste releases og mixes, kan de abonnere på vores gratis iTunes Podcast “HYSTERIA RADIO”. Nogle gange debuterer der helt nye tracks der – men der er også eksklusive bootlegs såvel som mashups og remixes.

Tak for tippet, drenge. Og indtil da, så kan vi jo nyde ugens MTV FRESH her med ’ Get Up (Rattle)' featuring Far East Movement.

MTV Danmark vil gerne vide:
Hvad synes DU om tracket? Del din mening med os her på siden!

Nøgleord i denne artikel: MTV Fresh, Bingo Players, ‘Get Up (Rattle)’ featuring Far East Movement.

Fredag, 08. Februar 2013