Vind billetter til A$AP Rocky i København

Er du lige så swag som Mr. Rocky? Insta det!

You’re in luck! MTV.dk udlodder nu 2×2 billetter til A$AP Rocky’s totalt udsolgte koncert i København d. 11. juni kl. 20:00 (værdi: 350 kr. + gebyr per billet). Koncertbilletterne røg så hurtigt fra den ellers planlagte koncert på Vega, at man valgte at flytte showet til de større lokaler i Falconer Salen på Frederiksberg. Det er dog umuligt at få billetter nu, heldigvis kan du med lidt hjælp fra MTV Danmark score nogle. Meeen, du skal også yde, før du kan nyde!

Vi har en simpel opgave til dig, hvis du vil være en af de to heldige, der får fingre i de eftertragtede tickets. Det er en fotoopgave.

Missionen lyder:

Insta dig selv lige så swag som A$AP med hashtagget #PushRocky @MTVDanmark. Husk at fortælle med 3 ord, hvorfor lige netop du har swag og SKAL vinde.

Tip!
Du må gøre det lige så tosset, du vil, og de to mest krea og swag bidrag kåres af MTV Danmarks musikteam.

Sådan ka’ du også være med…
Hvis du ikke er på Instagram eller har lyst til at dele din swagness med resten af verden, så send et foto og din begrundelse til info@mtv.dk.

Hvaaaaad?
Ved du ikke, hvad swag betyder? Så er du allerede diskvalificeret!…

Bonus!
A$AP Rocky er MTVs Push artist i denne måned -tjek vores eksklusive materiale med rapperen fra Harlem lige her!

Konkurrencen slutter d. 28. februar og vinderne får direkte besked. Hvis du deltager i konkurrencen via Instagram giver du samtidig tilladelse til, at MTV kan publicere dine billeder på sine egne platforme.

Nøgleord i denne artikel: A$AP ROCKY, vind billetter, MTV Danmark, #PUSHROCKY

Fredag, 15. Februar 2013