Teen Mom 2: Ny sæson!

Tredje sæson har premiere d. 15. april!

Det er et år med store forandringer for Leah, Jenelle, Kailyn og Chelsea i den spændende tredje sæson af Teen Mom 2. Hver af vores unge mødre må følge deres babyers eventyr ind i det udfordrende andet år af deres liv – samtidig med at de selv må håndtere det der med at blive voksne.

Gense hele sæson 1 af Teen Mom 2 her!

I denne sæson af Teen Mom 2 må Leah give slip på Corey, idet deres skilsmisse går endeligt igennem. Men da hendes nye kæreste, Jeremy, træder ind i billedet, indrømmer Corey, at han fortryder skilsmissen. Efter et stykke tid indser Leah dog, at Corey ikke er klar til at vinde hende tilbage, så hun går videre med sit liv.

Gense hele sæson 2 af Teen Mom 2 her!

Leah bliver ikke bare forlovet med Jeremy, men chokerer også Corey med nyheden om, at hun er gravid.

Jenelle er hjemme fra afvænningsklinikken og falder langsomt tilbage i sine gamle vaner om at feste igennem. Mens hun kæmper for at holde sig ude af fængslet, må hun også forsøge at finde ud af, én gang for all, hvem Jaces biologiske far er.

Kailyn har stadig følelser for sin søn Isaacs far, Jo, men hun er nødt til at ignorere dem, da hun finder ud af, at han har en ny kæreste, Vee. Kailyn prøver at lappe tingene sammen igen med ekskæresten Jordan, men er også meget optaget af, at Jo og Vee bruger tid sammen med Isaac.

Efter flere retsmøder lader det til, at tingene falder til ro for Kailyn, der møder en ny fyr, Javi.

Og sidst men ikke mindst, så er Chelsea igen involveret i noget rod om datteren Aubrees far, Adam. Denne gang giver han hende faktisk en ring og lover, at de nok skal overkomme deres problemer, men efter et skænderig med hendes far, Randy, forsvinder Adam.

Chelsea arbejder hårdt med sine studier, hvilket også hjælper hende med at glemme Adam.

Den nye sæson af Teen Mom 2 har premiere d. 15. april 2013 kl. 20.00 på MTV Danmark!

Følg programoversigten for mere info om sendetider på MTV!

Nøgleord i denne artikel: Teen Mom 2, sæson 3, tredje sæson, MTV, premiere

Tirsdag, 19. Marts 2013