Timberlake & Tom

Spændende musiker- og designersamarbejde om 'The 20/20 experience'...

I dag er så dagen, hvor Justin Timberlake er tilbage med et helt nyt studiealbum – efter seks års ventetid: The 20/20 Experience.

Albummet beskrives af flere anmeldere som ét, der vil meget mere end den gængse pop. Ikke mindst fordi numrene generelt er dobbelt så lange som et typisk radiohit. Og det er virkelig noget, der udfordrer grænserne!

Noget særligt ved ‘The 20/20 Experience’ er desuden, at Justin Timberlake ikke kun samarbejder med store musikalske navne – den amerikanske designer, Tom Ford, har også været en væsentlig del af det kreative team.

Ford har både har hjulpet med skræddersyet tøj og styling af accessories i Justins videoer, men også selve albummets artwork.

Se Justin Timberlakes evolution i billeder!

Timberlake og Toms partnerskab startede muligvis allerede sidste år i forbindelse med det jakkesæt, som Timberlake bar ved sit bryllup med Jessica Biel.

- I adore Justin. He has innate style and enormous talent. It has been such a pleasure and honor to work with him throughout this entire creative process, har Ford fortalt til modemagasinet Women’s Wear Daily.

MTV synes, at Justins nye stil er meget ‘Mad Men-agtig.’ Og we like! Hvad synes du?

Justin Timberlake: Vild med Clint Eastwood.

Nøgleord i denne artikel: Justin Timberlake, The 20/20 Experince, Tom Ford, Timberlake og Tom, Timberlake og Toms.

Tirsdag, 19. Marts 2013