Kommercielle kendte

 • - Når man ser den chokoladebrune skønhed med en Cocio i hånden, er det lidt ligesom om, de to smelter sammen, har Cocios brandmanager udtalt om Hollywood-baben Eva Mendes, der ikke bare lægger ansigt, men krop til reklamer for den chokoladebrune drik.

 • - McDonald's market share went up 25 per cent when I walked into those offices and changed their image, har Justin Timberlake udtalt om sin 'I'm Lovin' it' reklame, som han angiveligt fik 6 millioner dollars for. Rygtet vil dog vide, at han siden har fortrudt sin medvirken. Træt af Big Macs, JT?

 • Med Rihannas megahit 'Umbrella' var vejen banet for Rihanna-paraplyer, der blev lanceret i 2007 via Macy's og Totes.com. Paraplyerne med Rihannas navn på udgør hele 15% af forhandlerens onlinesalg, hvilket er ret sindssyt for et nicheprodukt. Så ja, når Rihanna synger, at du kan stå under hendes paraply, så tænk lige på, at du sagtens kan - det er bare ikke gratis.

 • WTF???!!! Før han blev sexet vampyr, var Robert Pattinson åbenbart - for en kort stund - undertøjsmodel i Kina.

 • Husker du 90'erne? Spice Girls var på et tidspunkt ALLE vegne. Altså i form af reklameprodukter. Alene i 1997 indkassede gruppen 300 millioner pund på reklamer. Okay, de skulle selfølgelig dele dem med hinanden, men alligevel... Ka-ching!

 • Armana-reklamer som denne er skyld i, at David Beckham er blevet en del rigere - og at ingen (de fleste er kvinder) ser ham i øjnene mere!

 • Britney Spears blev tilbudt en millionkontrakt af Pepsi, da hun var teenager. Og det tjente hun virkelig godt på - altså indtil hun blev spottet drikke konkurrenten (Coca-Cola) i sin fritid!

 • Vi kan ikke alle få en George Clooney - så er en kop kaffe mere sandsynlig. Den sexede skuespiller har længe lagt navn til brune bønner fra Nespresso.

 • PIxie Lott siger, hun er stolt af at være med i den her reklame for mælk. Og den er da også meget uskyldig. Altså medmindre, du begynder at overfortolke den der tagline 'Make mine milk'... Ahem...

 • The Sex Pistols' Johnny Rotten, som ellers har stået i spidsen for punkbevægelsen fra den musikalske side, har på sine gamle dage valgt at reklamere for smør. ANARCHY!

 • Most popular videos

  Ka-ching! De her kendisser er totalt meget til salg!

  Der var engang, hvor de fleste mente, du solgte din sjæl som kunstner, hvis du valgte at medvirke i en reklame – blot for at tjene lidt flere penge. I dag er det en helt normal måde for kendisser at udvide deres imperier på. Især fordi, det er blevet mere og mere vanskeligt at tjene penge på at lave kunst i sig selv.

  Se bare her, hvor MTV har samlet en liste over prominente stjerner, der har fået ka-ching på at reklamere for alverdens produkter!

  Nøgleord i denne artikel: Kommercielle, kendte, til salg, penge, reklame

  Onsdag, 10. April 2013